Stella 100%

 

Wauw! Ik wissel vaak van mascara, zo ook dit keer. Ik kan de enorme reclameborden met fantastisch gevormde voluptueuze (nep) wimpers dan ook vaak niet weerstaan. Van de week zag ik deze, met korting, bij de Etos. Aangezien ik nodig aan een nieuw mascara’tje toe was, nam ik deze mee.

 

mascara-miss-hippie

 

Creëer mega volume met de Miss Hippie mascara van L’Oreal Paris. Het revolutionaire borsteltje is extra groot zodat de wimpers in 1 beweging intens veel volume krijgen.

 

 

De volgende ochtend begon ik mijn normale make-up routine. Ietwat gehaast, omdat ik erg nieuwsgierig was naar de mascara van L’Oreal Paris. Ik begon met de eerste laag. Het borsteltje is best lang en niet te dik. Met 3 halen had ik al mijn bovenste wimpers bedekt en wát een volume! Ik kon het niet laten om voor een tweede laag te gaan. En een derde..

 

Ik hou van een lekkere dik aangezette mascara. Dat lukt hiermee zeker! Door de wat harde ‘haartjes’ van het borsteltje plakken je wimpers niet erg aan elkaar. Wel moet je weten wanneer je moet stoppen. Deze 3 lagen zijn leuk voor een avondje uit, maar misschien iets minder geschikt voor een doordeweekse dag. Of toch niet?

 

Stella 100%