FullSizeRender 8

 

 

Ik probeer al jaren een goede droogshampoo te vinden. Maar van geen enkele droogshampoo heb ik ooit een tweede fles gekocht. Van de één wordt mijn haar namelijk veel te stug en van de ander lijkt het nog vetter te worden.

 

Met mij nieuwe coupe moet ik wel elke dag mijn haar wassen. Op dag twee zit het in de ochtenduren nog wel prima, maar tegen de lunch zie ik eruit alsof ik mijn hoofdhuid heb bewerkt met een pot vaseline. Elke ochtend haren wassen dus, tot ik een goede droogshampoo heb gevonden.

 

En dat heb ik! Toen ik deze shiny fles zag staan bij de Etos, kon ik hem niet weerstaan. Ik had toevallig diezelfde dag weer een poging gedaan mijn haar niet te wassen, dus ik kon hem gelijk uittesten.

1570-996161-glamour-sky-high-volume-dry-shampoo-300x300

 

 

De TONI&GUY Sky High Volume Dry Shampoo absorbeert olie en helpt om je haar een volumeboost te geven vanuit de haarwortels tot aan de haarpunten.

 

Deze shampoo beloofd je in een handomdraai een frisse glamourous look met extra volume en body te geven. Ik ben benieuwd. Inmiddels ben ik natuurlijk snel naar huis gerend en is mijn al wat vettige haar inmiddels ook een beetje zweterig geworden.

 

Ik heb wat plukken opgetild en daar tussen gesprayed. Bij mijn scheiding gewoon er bovenop (altijd spannend of je hier geen talkpoeder-effect krijgt). Daarna even in laten trekken, ingemasseerd et voilà! Normaal gesproken toupeer ik de bovenste laag van mijn haren lichtjes bij de aanzet voor volume, maar dat is nu echt niet nodig.

 

Ik heb geen witte scheiding, ik kan nog redelijk door mijn haar heen en het ruikt heerlijk. En stiekem zit deze droogshampoo nu in mijn standaard ochtendroutine. Hiermee creëer je namelijk makkelijk volume en van die messy grove krullen die perfect zijn voor mijn ‘lob’.

 

FullSizeRender 10