Traktatie – Peuterspeelzaal

 

Ra ra, wat is het? 

 

Afgelopen week bedacht ik me ineens dat Bo & Finn altijd in de schoolvakantie jarig zullen zijn (op 13 augustus). We moesten dus óf voor de vakantie trakteren óf daarna. Nu gaan ze na de vakantie naar een andere peuterspeelzaal en omdat dat al best wel spannend is, konden we het beter nu doen. Afgelopen woensdag gevraagd wanneer ze terecht konden en het kon alleen nog op vrijdag (2 dagen later!)

 

Ik moest dus snel iets bedenken. Natuurlijk iets wat ze zelf ook lekker vinden. Ze zijn gek op poffertjes, aardbeiden.. Daar kon ik wel wat mee! Maar het moet er tegenwoordig ook nog uitzien als een waar kunstwerk en alsof je er uren mee bezig bent geweest. Sh*t.

 

Snel met de kinderen naar de Jumbo en echt waar: Het is me gelukt! Ziet er ook nog eens gezellig uit!

 

IMG_4657

 

 

 

 

Voor de ‘looks’ ben ik voor rood en wit gegaan. Ik zag de rode bekers, de geblokte servetten en de lintjes toevallig allemaal (bijna) naast elkaar IMG_4660liggen. Van de lintjes heb ik strikjes gemaakt aan de bovenkant van de prikker.

 

 

 

 

 

 

En natuurlijk het belangrijkste, het lekkers!

 

IMG_4659

Poffertjes, aardbeien, frambozen en wit fondant.

 

En rijgen maar! Eerste een framboos, dan een poffertje, een plakje aardbei, een bolletje fondant, een plakje aardbei, een poffertje, een framboos en als laatste een bolletje fondant zodat alles aan het stokje blijft zitten.

 

IMG_4661

 

Stokje in de beker, servet er overheen en een elastiekje om de servet en beker.

TADA!

 

FullSizeRender 16